Друк

Міжнародний день кухаря і кулінара

100Щорічно 20 жовтня кухарі та кулінари всього світу відзначають своє професійне свято. 20 жовтня 2021 року у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових та ресторанного сервісу» з метою популяризації професії та розширення світогляду здобувачів освіти викладачами Ревою Л.Г та Шагаєвою І.М було проведено виховний тематичний захід для здобувачів освіти групи №32 за спеціальністю «Харчові технології».

В ході заходу учасники познайомилися з історією професії та професійним становлення знаменитих шеф-кухарів світу та України, розглянули один із сучасних напрямків кулінарного мистецтва – молекулярна кухня.102

В кінці заходу здобувачі освіти грали в гру «Перший мільйон» та переглянули відеофільм «Один з робочих днів кухаря професіонала»105