Друк

В області відкрито ще один навчально-практичний центр за галузевим спрямуванням

20210622 12221322 червня 2021 року в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Бориспільський професійний ліцей» відбулася урочиста церемонія відкриття навчально-практичного центру з підготовки кваліфікованих робітників за професією «кухар» та його презентація.

На створення НПЦ було спрямовано 2,9 млн грн коштів обласного бюджету.20210622 124207

Головна мета діяльності центру – впровадження в освітній процес новітніх виробничих технологій із застосуванням сучасного обладнання та інструментів, розширення співробітництва і взаємодії з підприємствами – замовниками кадрів.20210622 133554

Крім того, починаючи з вересня 2021 року, на базі НПЦ планується проводити підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти Київської області.

У день відкриття НПЦ вже було проведено професійне навчання 42-х кухарів шкіл у рамках регіонального проєкту "Якісне харчування – здорова дитина", в ході якого їх було ознайомлено з можливостями і перевагами використання нового сучасного обладнання для приготування здорової та смачної їжі.20210622 133830

Учасники заходу спільно окреслили шляхи підвищення якості харчування в закладах освіти Київщини.