Друк

Державна кваліфікаційна атестація в групі № 21 за професією 7411 Обвалювальник м'яса; 9322 Жилувальник м'яса та субпродуктів; 7411 Виробник м'ясних напівфабрикатів

31115 лютого 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянули підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмову екзаменаційну роботу (дипломний проєкт) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи № 21 за професією 7411 Обвалювальник м'яса; 9322 Жилувальник м'яса та субпродуктів; 7411 Виробник м'ясних напівфабрикатів.

 

За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень "кваліфікований робітник" з набутої професії та видано дипломи державного зразка.