Друк

МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ФРАГМЕНТ ВІДКРИТОГО УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ «ВИДИ СЕРВІРУВАННЯ ТЕМАТИЧНИХ СТОЛІВ»

26908 лютого 2021 року в навчальному ресторані ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" майстром виробничого навчання Остапенко Сніжаною був проведений фрагмент відкритого уроку виробничого навчання за темою «Види сервірування тематичних столів» в навчальній групі №7 «Майстер ресторанного обслуговування».

Метою уроку було сформувати вміння, навички та основні вимоги щодо   сервірування тематичних столів, розвинути у здобувачі освіти пізнавальну активність, професійне та креативне мислення.263

На уроці майбутні майстри ресторанного обслуговування удосконалили й закріпили уміння та навички з тематичного сервірування столів. Здобувачі освіти відпрацювали прийоми сервірування столів із літньої та весняної тематики такі як «Подих моря» і «Банкет – чай».267