Друк

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер 3 розряду

12025 та 26 листопада 2020 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проводилася кваліфікаційна пробна робота в групі № 23 за професією 7412 Кондитер 3 розряду. Під умілим керівництвом майстра виробничого навчання І категорії Петренко Лесі Василівни учні виконували індивідуальні завдання, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.

Кваліфікаційній комісії були презентовані кондитерські вироби: «Баба ромова», пиріг з маком, булочка з маком, кейк-попс, капкейк, торти "Ніжність", "Свято наближається", "Шапка", «Корзинка з білковим кремом», Сінабон, тістечка "Ескімо", "пень кавовий", суфле, «Монастирська ізба», пряник «Різдвяний», кекс «Столичний».

118

126

124