Друк

Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання «Приготування пряничного тіста та виробів з нього»

438ghkhkhkhkhk 114 лютого 2020 року, в навчальній лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу», майстром виробничого навчання Волошиною Юлією був проведений фрагмент відкритого уроку виробничого навчання за темою «Приготування пряничного тіста та виробів з нього». Методична мета уроку – показати як правильно та якісно виконувати основні трудові прийоми та сполучення, що становлять операцію; поєднувати вивчені операції в конкретному технологічному процесі.

На уроці майбутні кондитери удосконалили та закріпили первинні уміння та навички з приготування пряничного тіста сирцевим та заварним способом; навчилися декорувати пряники «Медові» та «Святкові» тиражним сиропом та білково-малювальною масою (айсінгом).

438ghkhkhkhkhk 2