Друк

ІІІ етап обласного пошуково-інформаційного проєкту «Київщина кулінарна - традиції і сучасність»

400     30.01.2020 р. у ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу» відбувся ІІІ етап обласного пошуково-інформаційного проєкту «Київщина кулінарна - традиції і сучасність».  Українці – привітний і гостинний народ, який вміє нагодувати так, щоб щедрий стіл запам'ятався, змусив повернутися або спонукав гостей приготувати національні страви у себе вдома. Рецептів усіляких смаколиків дуже багато, адже навіть борщ у різних куточках країни готують по-різному. 

      Наші здобувачі освіти разом із наставниками віднайшли стародавні рецепти Київщини і втілили їх у сучасність.392

   Приготування страв відбувалося в лабораторії №1. А, безпосередньо, презентація-дегустація страв у вигляді театралізованого українського весілля в лабораторії №2. Також, учні виготовили та презентували тематичні буклети.393

      У рамках профорієнтаційної роботи були запрошені гості із Молодіжного центру БО «КОВ «БФ» ОС дитяче містечко».394

390