2020 2021 3

Друк

Стартував І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019» з компетенції «Кулінарне мистецтво»

загальне   

   13 листопада 2019 року на базі ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» стартував І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019» з компетенції «Кулінарне мистецтво».

жеребкування3   В актовому залі училища відбулося урочисте відкриття Конкурсу, під час якого з вітальними словами до його учасників та усіх присутніх звернулися Віра Рогова, директор департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації, Олександр Тільний, директор ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу», та Марина Стасєєва, директор Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області.

Віра Борисівна     У Конкурсі взяли участь 12 осіб, які представляли наступні заклади освіти: Богуславський центр професійно-технічної освіти, Броварський професійний ліцей, Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П.Р. Поповича, Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу, Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу, Богуславське вище професійне училище сфери послуг, Фастівський центр професійно-технічної освіти, Катюжанське вище професійне училище, Сквирське вище професійне училище, Переяслав-Хмельньций центр професійно-технічної освіти, Бородянський професійний аграрний ліцей, Березанський професійний аграрний ліцей.

73515825 166130551253558 1178943629121552384 n       Роботу учасників Конкурсу оцінювало професійне незалежне журі у складі: Олександра Омельченка, інженера-технолога ресторану «Province» курорту «GvozdoFF» м. Бровари; Оксани Семиди, методиста Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області; Юлії Коляди, завідуючої виробництвом ТОВ «Всесвіт» (м. Ставище); Романа Тетерського – шеф-кухаря ресторану «Фортеця гетьмана» (м. Київ); Ігоря Бадзюха – шеф-кухаря ресторану «Трактиръ» (м. Біла Церква).

  За умовами Конкурсу учасники готували три страви: курячий паштет, кулешик, медальйони з телятини зі складним гарніром.

    Усі присутні мали можливість спостерігати за роботою учасників Конкурсу в режимі онлайн та через пряму трансляцію через YouTubeканал.

працює кокурсант1     Для супроводжуючих осіб конкурсантів була проведена дискусійна панель на тему «Виробничі новації при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар».

працюють конкурсанти    Упродовж чотирьох годин учасники демонстрували свої професійні вміння, навички, фантазію, виконуючи конкурсні завдання. І в результаті запеклої боротьби переможцем Конкурсу став Максим Рубанка, представник ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей», а призерами – Дарина Распоренко, представник ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу (диплом ІІ ступеня) та Світлана Шпак, представник ДПТНЗ «Переяслав-Хмельньций центр професійно-технічної освіти» (диплом ІІІ ступеня).

    Вітаємо Максима Рубанка, який буде представляти Київщину на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019» з компетенції «Кулінарне мистецтво» навесні 2020 року.