Друк

Партнерська зустріч учасників регіонального проєкту «Якісне харчування – здорова дитина»

111dwdaЗа дорученням голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна департаментом освіти і науки розпочато проведення низки заходів у рамках реалізації регіонального проєкту «Якісне харчування – здорова дитина».

Друк

Онлайн воркшоп «Цифрова трансформація в освіті: сучасні практики використання Е-щоденників і Е-журналів»

1фффЦифрове освітнє середовище – це простір для нових можливостей в освіті. Тому вчителі Київщини є активними користувачами сучасних електронних засобів навчання, зокрема онлайн-платформ,вебінструментів, інтерактивних сервісів. Зокрема Е-щоденниками та Е-журналами в області користуються 196 закладів загальної середньої освіти. Такі вебсервіси призначені для обробки та надання в електронному вигляді повідомлень про успішність учнів, а також суміжної інформації, доступної через мережу«Інтернет».

Друк

Робота над удосконаленням шкільного харчування триває

7 Білоцерківська перша гімназіяНа Київщині продовжується реалізація обласного проєкту «Якісне харчування – здорова дитина». Одним з найуспішніших складових проєкту став напрям «Шкільна їдальня», мета якого – осучаснення шкільних харчоблоків та їдалень.

Друк

Вітаємо переможця ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Керівник закладу освіти»!

111іЧи згодні ви, що справжній керівник – той, хто бачить більше, аніж бачать інші. Той, хто бачить далі, аніж бачать інші. Той, хто бачить раніше, аніж побачать інші?!

Друк

У Богуславі відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд

149332218 1563100047217479 91714744802799665 o13 лютого 2021 року на базі Богуславського фахового коледжу імені І.С. Нечуя-Левицького відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд на призи «Голови Богуславської ОТГ», присвячені 77-й річниці визволення Богуславщини від німецько-фашистських загарбників. В змаганнях, які пройшли з дотриманням протиепідемічних заходів, взяли участь п’ять команд.

Друк

Державна кваліфікаційна атестація в групі № 21 за професією 7411 Обвалювальник м'яса; 9322 Жилувальник м'яса та субпродуктів; 7411 Виробник м'ясних напівфабрикатів

31115 лютого 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянули підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмову екзаменаційну роботу (дипломний проєкт) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи № 21 за професією 7411 Обвалювальник м'яса; 9322 Жилувальник м'яса та субпродуктів; 7411 Виробник м'ясних напівфабрикатів.

Друк

Відкрита першість м. Бровари з лижних перегонів

146655727 3597975806945863 6538887191590441447 n6 лютого 2021 року було проведено фізкультурно-оздоровчий захід для дітей різних вікових категорій – Відкрита першість м. Бровари з лижних перегонів. Нагороди переможцям та призерам змагань вручала багаторазова чемпіонка Паралімпійських ігор Олександра Кононова.

Друк

Робоча зустріч голови КОДА з освітянами області, які впроваджують в освітній процес Е-щоденники та Е-журнали

0 02 05 c1b66c6b9ed1f289d42715fb79feff41e4796830dc806d39e28acc2e461e6401 9240867dВ умовах дистанційного та змішаного навчання педагоги області активно застосовують сучасні веб-інструменти, онлайн платформи, інтерактивні сервіси. Виклики сьогодення вимагають професійних зусиль, високого рівня обізнаності учасників освітнього процесу, як користувачів мережі Інтернет, тому виникає потреба в обговоренні важливих переваг та проблем дистанційної освіти.

Друк

День відкритих дверей у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі

Снимок 2Минулого року Комунальний заклад Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відзначав 35-річчя з часу свого заснування. За досить недовгу історію він виріс в один із найпрестижніших фахових закладів освіти Київщини, що декларує престижність професії педагога: вчителя і вихователя майбутньої еліти держави.

Друк

МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ПРИЙОМ «ЖУР ФІКС»

108 лютого 2021 року, до Міжнародного дня бармена, в навчальному ресторані ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", відбувся прийом «Жур фікс» для здобувачів освіти та працівників училища.

Друк

МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ФРАГМЕНТ ВІДКРИТОГО УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ «ВИДИ СЕРВІРУВАННЯ ТЕМАТИЧНИХ СТОЛІВ»

26908 лютого 2021 року в навчальному ресторані ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" майстром виробничого навчання Остапенко Сніжаною був проведений фрагмент відкритого уроку виробничого навчання за темою «Види сервірування тематичних столів» в навчальній групі №7 «Майстер ресторанного обслуговування».