Друк

Перевірочна робота «Кухар IV розряду» в групі №2

01 15 05 45 1711 травня 2017 року в лабораторії №2 навчального закладу ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота «Кухар IV розряду» в групі №2 за професією «Кухар» з майстром в/н Ярмоленко С.В.

Учні працювали бригадним методом із завданням - приготування перших та других страв, складних гарнірів та їх подача: солянка домашня, борщ український з пампушками, крученики волинські, голубці з м’ясом і рисом, томати фаршировані грибним салатом, яблука смажені в тісті, шарлотка з яблуками та інше.

Члени комісії оцінювали теоретичну та практичну підготовку учнів за такими критеріями:

- стан санітарного одягу;

- правильність розрахунків технологічної картки;

- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;

- навчальна дисципліна;

- правила здійснення технологічного процесу;

- органолептичні показники якості страв;

- оригінальність подачі страв;

- дотримання норм часу.

01 15 05 46 17

Учні показали високі кваліфікаційні навички та уміння, а також високий рівень знань.