Друк

КУХАРІ МАЙБУТНЬОГО

12 10 17 8Завдання профорієнтації у школі полягає в ознайомленні учнів з професіями та правилами їх вибору, вихованні спрямованості на самопізнання як основу професійного самовизначення; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами щодо набуття конкретної професії, складати на цій основі реальний план оволодіння професією, а також забезпечення розвитку професійно важливих якостей особистості.

У світі існує безліч різних професій і робіт, кожна з них гарна і по-своєму унікальна. При виборі професії людина керується різними факторами. Як правило, людина вибирає ту професію, в якій вона найімовірніше досягне успіху. У той же час дуже часто вибирають щось таке, де платять найбільше грошей – економіст, юрист тощо. Таких способів вибору професії насправді дуже багато, тому вибрати є з чого. Але є ще один універсальний спосіб підібрати для себе професію – це вибір тієї справи, яка ніколи не втратить своєї актуальності.

11 жовтня 2017 року учні 9-А класу КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат І-ІІ ступенів» разом із вчителем трудового навчання Лисенко Л.П. готували піцу. Лариса Павлівна давно привчає своїх вихованців до кухарської справи, та головне, що діти самі дуже полюбляють куховарити щось смачненьке, і постійно вмовляють свою вчительку на так звані «майстер-класи» по приготуванню їжі.

12 10 17 9

Цього дня піца вийшла напрочуд красивою і смачною.

Пригощайтесь!